Gift VSB Fonds Woerden en Jumbo Bijlsma

 in Nieuws

Het VSB Fonds Woerden heeft € 13.000 gedoneerd aan de Voedselbank Woerden. Hiermee kan de Voedselbank gedurende één kwartaal, wekelijks voor 1.000 euro aan levensmiddelen kopen. De samenwerking voor deze inkopen is aangegaan met Jumbo Stef Bijlsma. Ook Jumbo Stef Bijlsma doneert 1.000 euro aan levensmiddelen waarmee er in totaal 14 weken voor 14.000 euro kan worden ingekocht.

Het bestuur van de Voedselbank Woerden is heel blij met deze schenking van levensmiddelen, voorzitter Henk Woertman licht toe: ‘Door corona zijn veel inzamelingsacties door serviceclubs in het najaar niet doorgegaan. En dat begrijpen we heel goed want om nu acties te houden in de winkelstraten is niet verstandig. Het gevolg is helaas dat de Voedselbank nauwelijks houdbaar voedsel kan inzamelen. We hebben gevraagd of het VSB Fonds Woerden ons kon helpen, en we zijn zeer dankbaar voor deze gulle gift. We komen hiermee letterlijk de winter door.’

Gert Blonk van het VSB Fonds vertelt: ’ Het bestuur van VSB Fonds Woerden was direct enthousiast om te helpen het tekort aan levensmiddelen gedurende de winterperiode op te vangen. Wij voelen ons maatschappelijk betrokken en laten dat graag op deze wijze zien’.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search