Inzamelingen in oktober en november 2020

 in Nieuws

In deze moeilijke tijden hebben particulieren en gemeenteleden van kerken de Voedselbank niet in de kou laten staan. In oktober heeft de Lutherse Kerk en de Gereformeerde Gemeente te Woerden de gemeenteleden gevraagd producten voor de voedselbank in te leveren en dit leverde bananendozen vol met houdbare producten op. De Hervormde Gemeente heeft producten laten inleveren rond Dankdag voor Arbeid en Gewas en de Oogstdienst.

Naast houdbare producten leveren vele particulieren de geactiveerde cadeaukaart ad € 12,50 van de Postcodeloterij in bij de Voedselbank. Met deze kaart kan de Voedselbank bij AH producten voor een vegetarische maaltijd aanschaffen.In Harmelen hebben inwoners, na een oproep op facebook, deze kaart kunnen inleveren bij de BAVO-kerk en zijn door vrijwilliger(s) de aangekochte producten bij de Voedselbank aangeboden. Voorts zijn er door Harmelense inwoners producten, via een lijntje met Caritas, producten aangeschaft en ingeleverd.

Hartelijk dank aan al diegenen, die hieraan hun steentje hebben bijgedragen.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search