Olijfolie voor Voedselbanken

 in Nieuws

De in deze regio actieve Voedselbanken Stichtse Vecht, Ronde Venen en Woerden hebben een donatie gekregen van het Nederlands-Griekse olijfoliemerk Neolea. Er zijn zo’n 750 pakketten uitgedeeld waarin een klein flesje olijfolie is opgenomen.

Daan Tolk, Chief Marketing Officer bij Neolea is blij iets te kunnen doen voor de Voedselbank: “Wij steunen de missie van de Voedselbank om mensen die onder het bestaansminimum leven toegang te geven tot goed voedsel én het tegengaan van voedselverspilling. Wij vinden het geweldig dat we deze groep kunnen voorzien van kwaliteitsolijfolie met de vele gezonde eigenschappen, iets wat jammer genoeg normaliter buiten hun bereik valt.”

De gedoneerde olijfolie is van de hoogste kwaliteit en heeft eerder diverse internationale prijzen in de wacht gesleept.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search