Opening Voedselbank en afscheid voorzitter

 in Geen categorie, Nieuws

Woensdag 20 maart heeft burgemeester Molkenboer samen met voorzitter Dick van der Snoek de nieuwe locatie van de voedselbank aan de Barwoutswaarder feestelijk geopend. De Voedselbank Woerden is één van de eerste Voedselbanken in de regio die het supermarktmodel is gaan gebruiken. In het recente verleden kreeg iedere klant een voedselpakket met dezelfde inhoud. Bij de nieuwe aanpak kunnen klanten, begeleid door een vrijwilliger, zelf voedsel uitzoeken.
Voedsel wat beter past bij hun eigen situatie. Op deze manier worden de klanten beter geholpen èn wordt de verspilling van voedsel verder terug gedrongen.

Na bijna 9 jaar heeft Dick van der Snoek besloten om, direct na de officiële opening, te stoppen als voorzitter. Na diverse toespraken was er, onder genot van een hapje en een drankje, gelegenheid om afscheid te nemen van Dick. De zoektocht naar een nieuwe voorzitter is inmiddels gestart.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search