Donaties kerst 2018

 in Nieuws

In de periode rond Kerst en oud- en nieuwjaar heeft de voedselbank veel producten ontvangen, geschonken door scholen, bedrijven, kerken en particulieren. Dit waren onder andere kerstbroden, kerstpakketten en ingezamelde producten.

Leerlingen van de Regenboog- en de Constantijnschool hebben in december en januari producten voor de voedselbank ingezameld. De gezamenlijke opbrengst van twintig bananendozen hebben wij dankbaar in ontvangst genomen.

Op woensdag 19 december hield basisschool De Notenbalk te Harmelen een kerstmarkt als afsluiting van een schoolbreed project over omgaan met geld. Alle kinderen van de school hebben zelf een winkel, kraam of onderneming bedacht. Hiermee hebben ze geld verdiend, bijvoorbeeld door nagels te lakken, kerstpakketten en kerstkaarten te verkopen. Ook waren er poffertjes, snert, wafels en kerstkoekjes te koop. De kinderen bleken enthousiaste verkopers. Ze hebben bijna € 1000,= opgehaald. Een attente vader heeft dat bedrag aangevuld tot precies € 1000.= voor de voedselbank in Woerden.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search