Minkema College haalt ruim € 20.000,- op

 in Geen categorie, Nieuws

De glazen huis-actie en goededoelendag van het Minkema College van 20 en 21 december 2018 hebben 20.555,55 euro opgebracht voor de Voedselbank Woerden. Door allerlei ludieke activiteiten hebben leerlingen een recordbedrag opgehaald. Gymdocenten Diede van der Zee, Paulien de Jager en Mariël Remmerswaal lieten zich een etmaal lang opsluiten. Ondertussen konden leerlingen tegen een kleine vergoeding deelnemen aan allerlei activiteiten als latin dansen, schaken en origami kerststerren vouwen. Onderbouwleerlingen haalden geld op door deel te nemen aan een obstacle run.

Alle activiteiten leverden bij elkaar 20.555,55 euro op. ,,Dit is natuurlijk een fantastisch resultaat! We zijn ontzettend trots op onze leerlingen dat zij zich zo hebben ingezet om een mooi bedrag voor de Voedselbank bij elkaar te krijgen”, aldus Marije van Schadewijk, namens de voltallige sectie lichamelijke opvoeding die de drijvende kracht was achter de goededoelendag.

Dit prachtige bedrag maakt dat de voedselbank de komende twee jaar zorgeloos de activiteiten voor de klanten van de voedselbank kunnen voortzetten.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search