Nieuwe koelbus voor Voedselbank Woerden

 in Nieuws

De Voedselbank Woerden beschikt sinds het derde kwartaal 2018 over een koelbus. Met de bus kan de organisatie vers voedsel veilig en in overeenstemming met de eisen van de Voedsel- en Warenwet van de leveranciers naar de Voedselbank vervoeren. Dankzij bijdragen van het VSB Fonds Woerden en het Rabo Dichtbijfonds kon de koelbus worden aangeschaft. Vrijwilligers van de Voedselbank halen minimaal vier dagen per week voedsel op bij supermarkten, bakkers en particulieren.

De Voedselbank in Woerden voorziet mensen die onder de armoedegrens leven tijdelijk van een voedselpakket. Ruim 100 huishoudens krijgen iedere week een voedselpakket van de Voedselbank.

De Voedselbank is nog op zoek naar bedrijven die de verzekering, de wegenbelasting of het brandstofverbruik van de koelbus willen sponsoren.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search